Tuinconcert Maashorst

Zondag 23 juni tijdens het koffie uurtje bij de Maashorst zullen wij in de achtertuin een concert geven.
Aan dit concert werken mee “Megens Talent” de slagwerkgroep en de harmonie.
Van 11.00 tot 13.00 uur.
Alleen bij goed weer.

jun 06

M e g e n ’ s g o t T a l e nt

Zaterdagavond 15 juni.
Een avondvullend programma met muzikaal talent.
Kom jij ook kijken en luisteren?
Het is bij Acropolis vanaf 20.00 uur.
Blokkeer deze avond op je kalender of telefoon!

jun 06

Een serenade voor jubileum of opening ??

Wilt u ergens bij stil staan of heeft u iets te vieren ? ; een serenade laten brengen ? Dit kan.
Neem contact op met èèn van onze bestuursleden.

Kinderkoor

Zingen bij een zangclubje of een kinderkoor is echt leuk en je steekt er ook nog wat van op.
Tom Overtoom is de vaste dirigent geworden.
Momenteel zijn er drie kinderen, zij vinden het fijn als er meer jeugd mee komt zingen.
We leren stemvorming, ritme lezen en solo maar vooral ook samen zingen. En het is kei leuk.
Eigentijdse zangnummers!
Wie komt meezingen? Op dinsdagmiddag van 15.15 uur tot 16.15 uur (momenteel) op de Lambertusschool in Haren.
Hoe meer kinderen samen zingen, hoe leuker het wordt en denk er aan zingen kun je gewoon leren !!
Informatie bij Bianca ( telefoon 455344) of bij Tom op dinsdagmiddag.

Bevrijdingsconcert

Na de zomervakantie de volgende activiteit.
Een heus Bevrijdingsconcert in de uiterwaarde van Megen.
Wanneer? Zaterdagmiddag 21 september 14.30 uur (nadat geallieerde vliegtuigen over zijn gevlogen naar de droppingssite in Eden) en Zondagmiddag 22 september vanaf 14.00 uur.
Dan met o.a. een optreden van de Megense ‘Star Sisters’.
Schrijf het in je agenda

Donateursactie

In de week van 3 tot en met 7 juni komen we bij u aanbellen voor een donatie.
Een bijdrage voor het onderhoud van de instrumenten en het voortbestaan van jullie muziekvereniging.
Bent u een Vriend van de harmonie dan bellen we niet bij u aan, u heeft al een brief met acceptgiro ontvangen.

sep 11

Open repetitie

Open repetitieavond a.s. maandag 17 juni.

Hier kun je kennis komen maken met onze harmonie.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen en als je mee wilt spelen geef dit dan even door aan
anthoine.litjens@planet.nl

apr 15

Kom muziek maken bij onze Harmonie

Inmiddels zijn we weer volop begonnen met muziek maken.

Wist u dat we ook diverse speelmogelijkheden hebben voor de JEUGD.
KOM MUZIEK MAKEN BIJ DE HARMONIE.

Wist je dat je bij de harmonie ook terecht kunt voor lessen in groepsverband ?
Je kunt kiezen voor het bespelen van een muziekinstrument in de blazersklas of de slagwerkgroep of je kiest voor zingen in het kinderkoor.

De BLAZERSKLAS wordt op donderdagmiddag gegeven.
De lessen zijn op basisschool De Klimop.
Onder muzikale leiding van Jeroen Geurts, onze dirigent, leren jullie de eerste muzikale stappen zetten op een blaasinstrument (vanaf groep 5 ).

Hou je ook van zingen kom dan bij ons KINDERKOOR.
In het koor leer je niet alleen om heel mooi te zingen,maar ook hoe je noten moet lezen en deze van blad kunt zingen.
De lessen worden gegeven door Lieke Beirnaert op maandagavond in Acropolis.

De SLAGWERKGROEP oefent op vrijdag eind van de middag.
Deze lessen worden door Beat It gegeven in Acropolis.

Meld je aan bij : Anthoine Litjens (anthoine.litjens@planet.nl).

aug 25

Muzikanten gezocht

Wij zijn dringend opzoek naar muzikanten. Misschien zijn er ook nog enkele oud-leden die terug willen komen we kunnen zeker nog muzikanten gebruiken!
Het betreft vooral alt- en/of tenorsaxofonisten, maar iedereen is welkom.
Speel je wel muziek, maar heb je geen instrument, dan is dit geen probleem!
Heb je interesse, kom eens kijken op maandag tijdens de repetitie van 19.15 uur tot 21.15 uur, of neem contact op met Gerard van Schijndel: gerardvanschijndel@ziggo.nl  of op telefoonnummer 0412 462716

aug 16

Jubileumboek harmonie te koop

Het jaar 2017 stond in het teken van het 50-jarig jubileum van Harmonie Per Ardua ad Astra, met als slogan “Proud to be 50”.
We hebben Gerard Ulijn bereid gevonden om onze geschiedenis op papier te zetten. Uiteraard is het boek ook rijkelijk geïllustreerd met foto’s en andere materiaal van vroeger.

Ons boek is nu af en is te nog te koop op onderstaand adres.

Wilt u dit boek ook graag hebben dan kunt u het nog bestellen bij Ria Kleintjens: riakleintjens@hotmail.com of op telefoonnummer 06-27402466.
Het boek kost 20 euro.

Oudere berichten «